Kategorier
100 procent Känslor Köket

Finaste gänget

Ok, var lite tveksam till att skaffa höns. Men efter att sambon satsade fyra miljoner dollars på ett lyxigt hönshus och rekryterade barnvakt så var saken klar. Im so happy. Att sedan alla omständigheter föll på plats gör att jag kan med facit i hand säga att höns är livet. Vilka fantastiska individer.

Nu är vi kompisar. Närheten bygger mycket på majs men jag tror dom gillar mig. Så klart har vi det trevligt förutom när jag ska fylla på bevattningsbehållaren med så kallat guldvatten. Vatten för odlingarna som innehåller 90 procent vatten, fem procent kiss, och fem procent alkohol. Jag är hovleverantör.

Jag vet att det är höns vi pratar om men när tolv ögon glor när jag kissar tar lite på egot. Man kissar ju inte över E20 nu för tiden, eller E3 som den ståtliga europavägen hette när det begavs sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *