Om bloggen

Erngren.com är de sista små krispiga smulorna av matbloggen nukokarjag.se. Matbloggen nådde viss framgång i kategorin bästa matfoto under några år men vilar nu hos fiskarna. Erngren.com handlar numera mest om golf i allmänhet. Mer om känslor än teknik.

Hulta har en fantastisk personal ute på banan och i klubbhuset. Hulta har en klubbchef som ingen annan klubb har. Och Hulta har en kille i en husvagn och ideella krafter bland sina medlemmar. Glöm inte det. Hulta har en klubbservice med tävlingar och aktiviteter i toppklass och en restaurang med fantastiskt bemötande. Vissa jag känner saknar dock fortfarande en kall Mellerud på menyn.

Hultas personal jobbar 24/7. Mentalt, fysiskt och en hel del utöver arbetstid. Hjärtat är stort för klubben för att medlemmar ska att kunna spela golf på en bana i den miljön alla är så stolta över. En herrgårdsmiljö.

Men har du funderat på hur mycket du är beredd att betala, hur mycket tycker du att du ska lägga på din hobby för att en bana ska passa dina krav på underlag, spelstil och handikapp? Fundera på hur bra du är på golfvett istället för att kanske gnälla på bruna fairways och slut på toapapper. Släpp det och släpp igenom!

Du som är betalade medlem har självklart rätt att tycka till om att vertikalskärningen på 18 hålet gjorde att du toppade din hybrid, att det finns lite längre gräs på sidorna av banan där man inte ska vara eller att du inte satte putten på tolvan för att det var motvind. Men är det så vi ger vår personal en kick att orka jobba med underdimensionerade bevattningssystem och ett oberäkneligt klimat?

Ok, vem vet. Men fundera på om lektioner eller träning kanske vore bättre för dig än tråkiga påhopp på gänget som gör sitt yttersta för att du ska kunna spela bra golf till en billig penning. Augusta National, Leopard Creek eller Valderama med flera är ju alternativ för er som har krav på tätare fairways, växtlighet året runt och bemannade toaletter.

Kärleken tog mig till Hulta för 6 år sedan. 99,7 procent av alla jag möter på Hulta är helt underbara människor. Detta inlägg vill att 0,3 % fattar grejen också och får uppleva vad kärlek är.
Jag är själv ganska perfekt.

/Christer Erngren, stolt förre detta medlem i Hulta Bollebygd Golfklubb