Kategorier
Golf

Medlem i en City Club

Har alltid närt en dröm om att få vara medlem i en Country Club. Ett steg närmare drömmen tog jag i mellandagarna. Då skrev jag på för World of Golf City Club i Västra Frölunda. Inte lika imponerande som ett medlemskap i en Country Club kanske. Men så väldigt mycket bättre än det andra alternativet jag hade när jag valde golfklubb inför 2022.

Jag vill vara extremt tydlig med att mitt klubbyte inte har det minsta med kvalitén på banan i den klubb jag nu lämnat. Tvärtom. Hulta Bollebygd Golfklubb har en fantastisk produkt och personal. Förutom sinnesro får jag i min nya klubb dessutom tillgång till Europas bästa träningsanläggning vilket passar en träningsnarkoman som mig utmärkt. Här finns också en trevlig restaurang, korthålsbana samt Dormy dörr i dörr.

Nu ser jag fram mot en golfresa till Portugal med bland annat min älskling och Sir David Kirkham. Har revansch att utkräva från sista mötet i höstas då jag som vanligt blev totalt utklassad av hickoryspelande David. Vore kul att vinna Hulta Holiday Cup som stolt medlem i WoG. Alltid retar det någon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *