Kategorier
Golf Känslor

Sista rundan

I helgen gjorde jag min sista runda på Hulta Bollebygds fantastiska golfbana och i restaurangbaren som medlem. Väldigt tråkigt men allt har ju som bekant ett slut. Även öl på fat från magiska Odd Island Brewing. Vi får se vilken golfklubb och golfrestaurang som får förmånen av min charmfulla närvaro nästa säsong. Vi pratar kubik och ytterst få nedslagsmärken så passa på att värva mig redan nu. Är ingen känd träningsnarkoman så sliter heller inte speciellt mycket på rangen.

Stort tack till Mike och hans gäng som fixat en höstbana i världsklass. Även i år fick jag förmånen at avsluta min golfsäsong på denna fina bana i en av två magiska trebollar som kämpade om den åtråvärda titeln ”Seinfeld Master”. Med 17 slags marginal vann Sir David Kirkham före undertecknad. Till saken hör att vinnaren spelar med hundratio år gamla klubbor. Två under par mot femton över. Hej då.

Den numera traditionella och mycket anspråkslösa banketten bjöd på många skratt, minnen, mat och dryck. Efter prisutdelning blev det som vanligt puttävling sponsrat av Londré Textiles. Vem som vann är lite oklart.

Bilderna från dagens tillställning är på framkallning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *