Kategorier
Känslor

Vad är det för fel på er?

Det är lätt att tappa tron på mänskligheten. I de flesta företag, organisationer och föreningar finns det ett fåtal individer som livnär sig på maktmissbruk, härskarteknik, mobbning och titelkåthet. Dolda agendor och hemliga möten hör till vardagen. I enstaka fall fungerar dessa individer som hanterbara energitjuvar men vanligtvis mer som förtryckare, lögnare, diktatorer, envåldshärskare, tyranner, enväldiga ledare, översittare och bulldozers.

Som del i ett team, en styrelse eller en ledningsgrupp ser du till organisationens bästa. Det gör alla som med hjärta och kunskap vill driva en verksamhet framåt. Men när ondska, okunskap, osäkerhet och otrygghet tar över blir det ofta enbart prestige, egoism och pengar som styr. Människan kommer i andra hand.

Ni förminskar och utesluter människor på grund av bakgrund och kön. Ni har med största sannolikhet aldrig fått den uppskattning eller den uppmärksamhet som ni själv anser ni förtjänat. Men lyft blicken och kliv ut ur er osympatiska bubbla fylld av osäkerhet och prestige och försök förstå er omgivnings syn på era för- och nackdelar.
Den skiljer sig väldigt ofta från er självbild. Tro mig. Ta inte ut er sociala och mentala inkompetens på människor som gör sitt yttersta för att skapa en bra produkt.

Jag har spenderat mycket tid och kärlek på en golfklubb som kunde varit så bra. Men nu är det slut. Jag vet att det jag gör inte påverkar varken balansräkningen i universum eller i den aktuella golfklubben men jag väljer att inte lägga kraft och tid på något så elakt.

Hej då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.